sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Menneitä mätsäreitä

Mitä tehtiin?

Mätsäri parkkihallissa 8.11.2009

Miten meni?

Paljoa tämän huonommin ei voisi mennä! Jos tämän huonommin joskus menee, niin Oki luultavasti haukkaa tuomaria tai vääntää kehään haisevan vastalauseen...
Eli tästä ei suuntana ole kuin ylöspäin!

Ravaaminen:

Melko järkyttävää... Hirveä hyppiminen ja pomppiminen päällä + kontaktista ei tietoakaan.
Sinisten kehässä Oki haistoi naapurikehän palkinnot ja se oli sitten siinä.. Koira piti loppujen lopuksi kantaa pois kehästä...

Hampaiden näyttäminen ja muu hipelöinti:

Hampaiden katsominen ei onnistunut ollenkaan. Oki oli kierroksilla nameista ja tuomariakin olisi ollut kiva vähän pussailla.

Seisominen:

Onnistui ja ei. Parikehässä tuo vielä malttoi seisoa, mutta sinisten kehässä eivät emännän namit kiinnostaneet enää pätkän vertaa, kun viereisessä kehässä olisi ilmeisesti ollut paljon parempia herkkuja :D

Muuta?

Tästä kerrasta viisastuneena ostin Okille puolikuristavan pannan näyttelypantahihnan sijasta, koiraa uskaltaa tarvittaessa hieman vetää eikä tarvitse pelätä että hirttää koiran.

Jatkossa otan namit käyttöön vasta, kun tuomari on käynyt katsomassa koiraa jos silloinkaan. Oki pysyy silloin vähemmillä kierroksilla.

Tulos?

SIN - ei sij.

...

Mitä tehtiin?

Mätsäri agilityhallilla 5.12.2009

Miten meni?

Huomattavasti paremmin kuin viimeksi!

Ravaaminen:

Oki olisi aluksi halunnut mieluummin pomppia, mutta tuomarin sanoin: "no löytyihän sieltä sitä kaunista ravia loppujen lopuksi".

Hampaiden näyttäminen ja muu hipelöinti:

Aluksi Oki olisi taas tahtonut pomppia tuomaria päin, mutta uusi panta auttaa pitämään koiran maassa. Pitää vain itse tajuta ennakoida tilannetta, ettei koira saa tilaisuutta hypätä.

Seisominen:

Suht hyvin seisoi. Loppua kohti ei tainnut enää jaksaa keskittyä ja istuminen olisi kiinnostanut enemmän.

Tulos?

PUN - ei sij.

...

Mitä tehtiin?

Mätsäri parkkihallissa 6.1.2010

Miten meni?

Koskaan ei ole mennyt paremmin! Olen todella tyytyväinen Okin käytökseen! Ehkä koira on pikkuhiljaa aikuistumassa?

Ravaaminen:

Pääasiassa Oki ravasi hienosti ja taisi hypätäkin vain pari kertaa. Edistystä on siis tapahtunut!

Hampaiden näyttäminen ja muu hipelöinti:

Koira seisoi kiltisti paikoillaan ja antoi katsoa suuhunkin takahampaita myöten ilman peruuttelua tai muuta "kapinointia".

Seisominen

Parikehässä seisominen oli todella hyvää. Toki asentoa voisi hieman korjata, mutta koira malttoi olla paikoillaan eikä koettanut istua :)

Punaisten kehässä olikin sitten vähän tiiviimpi tunnelma (kehä oli melko pieni/koiria oli melko paljon) ja Oki ei jaksanut enää keskittyä herkkuihin vaan takana oleva labbis oli moninverroin mielenkiintoisempi kuin mamman namit.

Tulos?

PUN - ei sij.

0 kommenttia: