sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Viimeinen kerta pentutokossa?

Mitä tehtiin?

Maahanmeno ja siellä pysyminen

Miten meni?

Tällä kertaa paljon paremmin kuin viimeksi, kiitos loistavan sään ja kuluneen viikon päivittäisen harjoittelun. Ei ongelmaa maahanmenossa ja poitsu myös pysyi siellä hienosti.

Mitä tehtiin?

Ohittaminen (pujotteluharjoitus)

Miten meni?

Vähän niin ja näin... Olisi voinut mennä paremminkin. Ajoittain seurasi hienosti, mutta ajoittain taas toiset koiran kiinnostivat enemmän kuin koulutusnamit. Tällä kertaa pujotteluvälit olivat myös melko pienet ja Oki ei aina voinut vastustaa kiusausta.

Mitä tehtiin?

Liikkeestä maahanmenon alkeita
Käveltiin kentällä ja ohitettiin samalla muita koiria, ohjaajan käskystä käskettiin koira maahan. Kun meni maahan, matka jatkui.

Miten meni?


Muuten meni hyvin, mutta nurmikossa oli ilmeisesti erittäin mielenkiintoisia hajuja (koipeakin piti hieman nostaa -__-) ja kontaktin saaminen oli ajoittain hieman vaikeahkoa.

Mitä tehtiin?

Istu-maahan-istu-maahan

Miten meni?

Tässä seuraavan viikon harjoitus! Koiran kanssa on treenattu maahanmenoa niin paljon, että tarjoaa sitä jo istu-käskyynkin.
Lisäksi istu ja siitä maahan menee ihan hyvin, mutta maasta kun pitäisi nousta istumaan... Koira ei oikein käsitä sitä.
Eli tätä pitää harjoitella! Naksutin varmasti auttaa tässäkin.

Muuta:

Kouluttaja sanoi, että me voidaan Okin kanssa siirtyä tuohon edistyneempien (tottelevaisuuden alkeet) ryhmään, koska me kuulemma osataan jo tarpeeksi + Oki on myös tarpeeksi sosiaalinen otus.
Eli ensi sunnuntaina todennäköisesti mennään sitten tuohon myöhempään ryhmään :)

0 kommenttia: