lauantai 20. maaliskuuta 2010

Mätsärissä

Käväistiin tänään LAU:n järkkäämässä mätsärissä agility-hallilla. Onneksi mentiin ajoissa!
Herralla meni "hetki" tuohon rauhoittumiseen tapahtumapaikalla... Ensimmäiset 10minuuttia menivät venkoillessa jokaiseen ilmansuuntaan ja vinkuessa..
Sitten kun Oki hieman rauhoittui, laittoin puolikuristavan pannan tälle (juu, eli ainakin aluksi mennään puolikurkkaavalla pannalla näytelmissä - ehkä myöhemmin sitten otetaan ketjupanta kuvioihin).. Jätkä ei sitten hirveästi tykännyt tyhmästä pannasta, kun vetäminen ei tuntunutkaan kivalta ja veti pienet kiukkuilut pannalle ja hihnalle :D
Rauhoittui kuitenkin pian :)

Mites sitten itse misseily menikään?


Seisominen

Itseasiassa olen hyvin tyytyväinen poitsuun!
Ensimmäisessä kehässä seisominen ok, pariin kertaan piti laittaa uudelleen "asemiin", mutta mitäs tuosta.
Toisessa kehässä jätkä ylitti meikäläisen odotukset seisomalla kauniisti vaikka kehässä olikin melko tiivis tunnelma. Edessä oleva koira ei juurikaan kiinnostanut - namit voittivat tällä kertaa :)
Uudelleen piti asentoa kuitenkin hakea muutamaan kertaan, kun Oki ei olisi malttanut odottaa palkkaa vaan alkoi tarjoamaan istumista..

Hipelöinti & luoksepäästävyys

Yllättäen Oki taas hyppäsi, kun tuomari tuli kohti. Nyt tosin vain kerran!
Tuomari sanoi, että "koira on hyvin varusteltu sekä edestä että takaa" ja että tällaista ronklaamista on selkeästi harjoiteltu.
Eli hyvin antoi katsoa hampaat ja kokeilla kivekset.

-jatkossa minun pitää olla tarpeeksi hereillä, jotta pystyn estämään sen ensimmäisenkin pompun!


Ravaaminen

Ensimmäisessä kehässä Oki koetti hieman etsiskellä miestä kehän laidalta (voi olla, että näki miehen jossain välissä), mutta kyllä tämä sitten loppujen lopuksi meni ihan kivasti.
Toisessa kehässä tuomari ei juoksuttanut lainkaan vaan valitsi jatkoon menijät seisomisen perusteella.

-Pitää Lappeenrannan näyttelyssä tehdä niin, että mies häipyy kauemmas jo hetki ennen kehän alkua että koira ei sitten kehässä ala tätä etsiä.. Samoin pitää käskeä tuttuja pysymään loitommalla taikka koiran esiintymisestä ei tule kyllä mitään.

Sijoitus

pennut, PUN - ei sij.

0 kommenttia: